onsdag 22. januar 2014

Enebarn
Max trives ikke spesielt godt som enebarn og leter enda etter Nessie rundt omkring. Det ble vel litt ensomt for han stakkars, å være eneste katt i husholdningen for første gang i sitt liv...

Selvsagt håper vi enda at noen finner lillebølla en vakker dag, eller at hun plutselig bare står der på trappa. Det hadde vært noe, det! Takk til alle dere der ute som krysser fingrene med oss ♥Random.org har trukket en vinner av JOIK giveawayen opp av hatten, og denne gangen ble den heldige anonym / lillemy_83 med lodd nummer 40. Gratulerer! Jeg sender deg en mail om litt.Max is still looking high and low for his "big sister". I think he finds it a bit lonely to suddenly be the only cat in the household, poor thing!

9 kommentarer:

 1. Ikke noe gøy når en katt blir borte. Håper den dukker opp igjen. Lurte på om jeg kunne få bruke et bilde av stua di? Jeg har lyst til å skrive om din og en annen Signe sin blogg. To Signer jeg liker å lese. Hilsen Drude

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart det, bare å låne i vei :)

   Klem
   //Signe

   Slett
 2. Håper virkelig at lillebølla dukker opp. Forstår godt at Max ikke trives alene. Igjen flott bidler Signe! :)
  Ønsker deg en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 3. Huff, trasig med pusen som ble borte, håper den kommer til rette snart! Hørte nettopp om en katt som var innestengt hos naboen i 18 dager, men i går kom den heldigvis tilrette. Kanskje du kan gå fra hus til hus og sjekke om den kan ha forvillet seg i et uthus eller en kjeller. Eller sette opp oppslag i nærmiljøet. Håper du får Nessie hjem igjen. Berit :)

  SvarSlett
 4. Fælt når en katt er borte, håper den dukker opp igjen, ugreit å ikke vite hva som har skjedd........
  Fin torsdag til deg!
  En torsdagshilsen fra den andre Signe.

  SvarSlett
 5. Uff, dakar :( Ikke noe moro å være alene når man er vant til å være to! Pysen hoppet ut vinduet og ble borte i en uke for en del år siden, da var Sofus bare et halvt år eller noe og hadde levd hele livet sitt med storehalvsøsteren. Han ble så molefonken da hun var borte, gikk bare rundt og var trist :( Da vi heldigvis fant henne igjen skulle du sett han, han viste glede med hele seg! Hadde brytekamp med dørmatta og hoppet rundt, såå gøy å se! Jeg håper og krysser alt jeg har for at pusen deres kommer hjem igjen!! Klem!!

  SvarSlett
 6. Stakkars Nessie ♥ Håper hun dukker opp!!

  SvarSlett
 7. Stakkars pus! Sikkert ensomt når man er vant til å være 2.. Har mistet en katt jeg også for mange år siden. Men savner han innimelom fortsatt.
  Kanskje hun plutselig dukker opp :)

  ønsker deg en riktig god helg!
  Hilsen Ellinor

  SvarSlett