fredag 14. desember 2012

årets juletre

I går klarte vi ikke å vente lengre, og juletreet fikk komme inn i stua. Treet som så sånn akkurat passe ut da det lå på terrassen ble plutselig gigantisk da det kom i hus! { Se her }

Men stort eller ei, FINT er det, og nå er det skikkelig julestemning i hele huset *smil*
Vi har valgt å pynte treet vårt i lilla og sølv, så det skal passe med resten av stua.

Er nok litt mer stille enn normalt her på bloggen om dagen - mørketid og dårlig fotolys får ta litt av skylden for det. Når bildene blir kornete og gule så når de ikke alltid helt frem til dere. Jammen godt at det bare er en liten uke igjen til sola snur og vi går mot lysere tider igjen!

Nå ser jeg frem til helg og vennejulebord!
Ha en finfin fredag ♥Yesterday we decorated the Christmas tree in purple and silver. It goes well with the rest of the living room. Happy Weekend ♥

8 kommentarer:

 1. Kjempefint med lilla og sølvpynt, Signe! Det er jo så koselig med juletre så jeg skjønner godt at du ikke ville vente lenger du heller. Det er jo førjulstiden som er best :)

  Stort er bra! hihi Da dufter det vel ekstra mye ogspå? :)

  Ha en fin helg!
  klem fra Drammen

  SvarSlett
 2. For et nydelig juletre!! Kjempelekkert med lilla og sølvpynt! :) Fikk rett julestemning her jeg sitter! ;) Kos deg på vennejulebord Signe! :) God helg!!

  SvarSlett
 3. Er så fint å se at andre også setter opp og pynter treet før lille julaften! Vi har gjort det i flere år og fikk et par negative reaksjoner i begynnelsen, men det er jo så mye koseligere å skape julestemning i tiden før jul syns nå jeg og ikke minst skape sine egne og nye tradisjoner når man starter sin egen familie :)
  Nydelig med lilla og sølv :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig pynta tre,nydelige bilder:)
  Ei fin adventshelg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig fargekombinasjon!

  SvarSlett
 6. Treet var kjempefint synes jeg!
  Stort er bare flott!
  Fint med lilla/blå og sølv!

  SvarSlett
 7. Fint pyntet, og utrolig vakkert fotografert! Følte nesten at treet kom imot meg her jeg sitter på dataen, hehe! God adventstid til deg!

  SvarSlett