søndag 21. oktober 2012

iskaffeshake





Frister det med en søt start på søndagen? Da vil jeg anbefale en iskaffeshake!

Oppskriften kan varieres i det uendelige:
Når det gjelder sirupen så bruker du så mye du gjør til vanlig. 1 ss. høres kanskje mye ut, men den sirupen vi har akkurat nå er veldig mild på smak. Sirupen kan også godt droppes.

Har du lyst på en søt iskaffe med vanlig konsistens så tilsetter du bare halvt om halvt med melk og iskrem. Det er det jeg har gjort på bildet.

I dag brukte jeg lettis, men jo bedre is jo bedre shake selvsagt! Vanlig diplomis, italiensk luksusis, yoghurtis eller lettis - alt funker *smil*

Digger du mocha? Da tilsetter du bare litt Oboy eller annet sjokoladepulver!

Er du smart så husker du å lage et par espresso kvelden før å sette i kjøleskapet. Er du tålmodig så lar du i alle fall kaffen avkjøles først. Da blir konsistensen enda bedre og du slipper at kaffen smelter iskremen. Jeg har også hørt at noen bruker pulverkaffe og at det blir like godt, men det har jeg aldri testet.

Her er det bare å mikse deg frem til DIN favoritt!
Iskaffeshake passer forresten like godt på en ekstra søt søndagsmorgen som til dessert *smil*


Did you ever try an iced coffee shake? Mix 1 espresso, a little syrup, a few ice cubes and vanilla ice cream in a blender. Yum! 

6 kommentarer:

  1. Looks delicious :)

    Have a great day!
    Margret

    SvarSlett
  2. yummi!! takk for at du deler oppskrift, dette må jeg teste!
    nydelig bilder du tar altså, drømmer meg helt bort jo :-)
    klem

    SvarSlett
  3. Høres herlig ut!
    Må prøves!

    SvarSlett
  4. seems so delicious! :) this deffos goes on the must-try list!

    SvarSlett
  5. Uhmmmm, DEN ser go' ud;) Tak for opskriften, må prøves!

    SvarSlett