tirsdag 5. november 2013

Alternativ jul


Mange sverger til en rød jul, med nisser og alt som hører med. Andre sverger til en litt alternativ jul - enten det være seg minimalistisk jul, påfugljul eller eklektisk jul. I fjor så vi til og med en mengde inspirasjon med svart jul!

Eller man kan velge å gå for en helt naturlig jul - som i collagen over.
Jula er ikke lengre lik hos alle. Er det ikke fantastisk gøy - at ALT er lov?!

Her i huset er juleplanleggingen såvidt begynt, og det kan se ut til at det blir en frosty blå og hvit jul her i år. Kommer garantert mer om det senere *smil*

Ha en finfin tirsdag ♥Christmas is no longer synonymous with red. What do you think about a minimalistic Christmas, a peacock Christmas or an eclectic Christmas? Or Christmas au naturel – like in the collage above?

9 kommentarer:

 1. Nydelig inspirasjon. Jeg faller veldig for naturlig jul, med litt farger innimellom. Hvilken eller hvilke farger det blir i år vet jeg ikke ennå, men blått er en favoritt :-)
  Ha en fin dag!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 2. I love it! Think that Xmas without the red color will be also very nice and warm Xmas. Maybe I will go this way and not choosing red.

  Greetings

  Marketa

  SvarSlett
 3. Ja takk til alternativ jul :)

  SvarSlett
 4. Som eg gler meg til jul :) Fikk faktisk de serviettene i posten i går! Nytt og spanande DIY på gang :)

  SvarSlett
 5. Nydelig inspirasjon,det likte eg❤️
  In kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Hipp hurra for at vi er forskjellig! Synes det er superkoselig med rød jul, men har ikke våget meg inn på det enda.. Har generelt problemer med rødt nemlig :)

  Tusen takk for link - det var stas!
  Digger den sorte jula også, superkult :)

  Gleder meg til å se din jul, Signe!
  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig inspirasjon. Jeg har alltid hatt en dæsj julerødt til jul, men i år har jeg lyst til å prøve noe litt annerledes og satser på blå og hvit jul med en dæsj natur. Tror det kommer til å bli like bra jeg. Guttungen skal selvfølgelig få lov til å pynte som han vil på soverommet sitt med nisser og mer til, men i stua så blir det en litt annen vri i år :-)
  Gleder meg til å se din vri på jula. Høres ut som det blir veldig bra.
  klem klem

  SvarSlett
 8. Fin-fine inspirasjonsbilder! Jeg prøvde meg på en annerledes-jul i fjor,
  med minimalt med røde innslag. Det skapte furore i familien, så jeg måtte pent finne fram igjen all den røde julepynten:-)

  Klem

  SvarSlett