fredag 10. mai 2013

ny lesekrok
En ny lampe er kommet opp på veggen, og vips så har jeg fått en ny koselig lesekrok. Her skal det bli godt å slenge seg nedpå med den nye Sookie Stackhouse-boka «Dead ever After»!

Finnes det forresten noen gode tips der ute til hvordan man kan skjule ledningen fra en lampett? Må jeg bytte til hvit ledning + bryter eller holder det men en sånn gjennomsiktig ledningslist? Ikke at det er så fryktelig mye å henge seg opp i, men det hadde nok blitt finere med en litt mindre synlig ledning...

På søndag kommer det forresten en ny fin giveaway fra Beach House, så don't miss out *smil*
Mandag trekker jeg en vinner av putetrekkene, så du har fortsatt litt tid om du vil slenge deg med!

Ha en finfin helg sålenge ♥This is my new reading nook in the living room. Can't wait to curl up with the new Sookie Stackhouse novel *smile*

16 kommentarer:

 1. Sp nydelig+koselig krok! Ha en herlig helg:)

  SvarSlett
 2. Så nydelig. Når jeg ser bildet håper jeg enda sterkere at jeg vinner give-awayen hos deg. Putene er knall. Jeg har tatt en sjefsavgjørelse på at det er kult med svarte ledninger mot hvit vegg, så nå har jeg sluttet å bry meg. Ha en super helg. D

  SvarSlett
 3. Herlig krok! Jeg tenkte ikke over at ledningen syntes godt jeg. Siden lampa er svart, gjør det ikke noe at ledningen er svart synes jeg. Fint var det!

  Ha en god helg, Signe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mulig det bare er kontrasten som ble så stor fra helt hvit vegg til sort lampe + ledning! Men den er likedan enda og det bare spørs om ikke det varer ;)

   God helg!
   Signe

   Slett
 4. Også herlig med naturlig lys i lesehjørnet! :)

  Synes jeg akkurat har sett en post (husker selvfølgelig ikke hvor!!), hvor de i stedet for å gjemme ledningen hadde dekorert den. Synes faktisk det så penere ut enn å gjemme den med en list e.l.

  Hva med å bruke garn, hyssing, gavebånd, tråd, tape, kuler eller lignende for å fremheve den i stedet for? Hvis du vil den skal gå mer i et med veggen, kan du jo bare velge hvit farge… Hvis du har en lang ledning, kan du også prøve å forme ledningen til forskjellige symboler, mønstre etc. på veggen. Prøv å søk på ”lamp cord” i Pinterest! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange gode tips der, skal helt klart sjekke ut pinterest :)

   God helg!
   Signe

   Slett
 5. Hei! Så fint du har det.. Mange flotte detaljer! Blant annet det uberkule dødningshodet i glassklokka. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du synes det!

   Hodeskallen er laget av Joshua Harker, du finner dem på joshuaharker.com. Glassklokken er fra Ellos.

   Fortsatt fin fredag :)
   Signe

   Slett
 6. Synes bare det var kult med den svarte ledningen jeg. Gir en fin kontrast og du har så rent, kontrastfylt interiør, at den glir rett inn synes jeg... men... du må selvsagt være fornøyd selv.
  Vet at elektrikere har noen hvite "kasse-lignende" greier de tar utenpå ledninger for å skjule dem, om du absolutt vil gjemme den.

  SvarSlett
 7. Så koselig! Kjempefin stue!
  Og lampen var skikkelig stilig!
  Synes absolutt ikke at det gjorde noe at ledningen er svart:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Vet du, jeg likte den ledningen jeg :) Det passer med resten av stilen .

  SvarSlett
 9. ...men hvis du absolutt vil skjule den så får du jo heller bruke en hvit ledningslist, da :-)

  SvarSlett
 10. Et annet spørsmål for alle kreative damer der ute: hvordan får jeg skult ledningen til en stålampe? Bryteren er sånn man tråkker på som ligger på gulvet, så ganske mye av ledningen må jo synes...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har gjemt ledning til den sorte store lampen som står til venstre der bak en plakat som står innrammet på gulvet ;)

   Slett
 11. Hei!
  Synes du har det veldig fint; fin stue og fine bilder! :) Men kan jeg spørre hvor du har kjøpt de lampene? De er kjempe kule! :)


  -Synne-

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Synne!
   Takk for hyggelig tilbakemelding :)
   Lampen til venstre er fra Jotex.no og den til høyre har jeg kjøpt på Clas Ohlson.

   Håper du finner dem enda, er en stund siden jeg kjøpte dem :)

   God helg!
   //Signe

   Slett