onsdag 15. mai 2013

kontoretHer kommer noen bilder fra kontoret vårt. Dette var opprinnelig en gammel bod hvor vi har tatt ut noen hyller, satt inn en lang plate som fungerer som skrivebord og malt noen strøk hvitt. Akkurat passe røft!

En gammel stang som sikkert har blitt brukt til klær tidligere er nå oppbevaring for hyssing, bånd og washi tape. Den øverste hyllen har vi beholdt, så vi har plenty med lagringsplass til alle hobbytingene mine.

Pasteller fungerer fint til å myke opp det røffe uttrykket litt, og jeg synes det har blitt et lyst og trivelig rom - på tross av at vi ikke har noen vindu her inne.

Ha en finfin onsdag ♥A few images from our office. Half industrial rough, half pastel soft *smile*

12 kommentarer:

 1. Flott kontor/arbeidsplass/hobbykrok!
  Eg må verkeleg ta meg på tak og rydde min.. Den ser ikkje ut! ;)

  SvarSlett
 2. Så stilig du har det! Likte den hylla du har satt opp over bordet, både praktisk og fint. Flotte esker du har der, bøkene pynta også opp. Fint med den stanga til å ha tape og hyssing tredd på.

  SvarSlett
 3. Det var kjempekoseleg:) Lyst&fint:) Likte stanga til hyssing og teip!

  SvarSlett
 4. Så fint! Bildene på veggen er kule i seg selv, og så passer dataskjermen inn også. Tenker jeg rett så var vel det gjennomtenkt ;) Ser lyst og bra ut på bildene, ikke mye som tilsir at det er uten vindu.

  SvarSlett
 5. Godt å ha en kreativ plass. Veldig fint du har fått det. Takk for titten :)

  SvarSlett
 6. Herlege fargar:-) La faktisk ikkje merke til at det var ein pc der med ein gang:-) Bilde på skjermen passa så godt inn:-)
  Røret ser ut som slike rør som vart brukt til straum på 50-60 tallet. Pappa har ett hus med slike både i taket og som oppheng til kler på ett rom. Hugsar onkel alltid hadde fenalår hengande der når eg var lita. :-)
  Ha ein fin onsdags kveld:-)
  Gina

  SvarSlett
 7. Jeg tenkte ikke på at det ikke var vindu der. Lyst og fint. For et vakkert rom!

  SvarSlett
 8. Nydelig kontor med masse skjønne farger❤
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. This is such a clever, perfectly organized space–I love it!

  SvarSlett
 10. veldig nydelig kontorplass! :)

  SvarSlett
 11. Kjempe fint :)!!

  Jeg har hatt så lyst til å ta noen bilder av kontoret vårt, men jeg kjører dual-screen med en 24" og en 21", så pulten min er bare stapp full av skjerm xD ser ikke spesielt bra ut på bilder.. Skal ikke være lett med bolig-styleing x)

  SvarSlett