lørdag 17. november 2012

snikende julestemning

Jeg hadde planer om å klare å holde den på avstand et par uker til.
Julestemningen.

Men etter gårsdagens innkjøp av kalendergaver som skal pakkes inn, og etter deilig julebrød fra eldhusbakeriet med kjøttrull til frokost, ble det med ett litt vanskelig... Jaja, nå som den først er her kan jeg vel like gjerne ta en tur ned til byen og handle noen julegaver også *smil*

Ny lørdagen, med eller uten julestemning ♥


I am starting to get into the Christmas spirit. A few weeks early, but what the heck *smile*

14 kommentarer:

 1. Lykke til med juleforberedelsene! Det er nå veldig koselig, så derfor er det lov å bruke tiden fremover;) Slike poser har jeg også kjøpt. De var kjempefine;)

  SvarSlett
 2. Her har jeg vært i julemodus lenge. ;) nesten alle gavene er innkjøpt, men det er fordi jeg ikke orker å gå høygravid å handle. ;) Kos deg med juleforberedelser Signe! :) Vi skal jo bare nyte tiden som kommer!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Eg har mykje meir julestemning i år enn i fjor, og mykje tidligare er den komt også :) Herlig! I går baka eg og lillebror kakemenn, og pepperkakedeig frå Ikea er handla inn også, me får sjå kva neste helg bringer :) Ellers er det kun sviblane på spisebordet som antyder at me nærmare oss jula. Det er grått og vått ute, type SKIKKELIG, så eg slit også veldig med å ta bilder innanfrå i desse dagane. Hadde store forhåpningar i og med at eg hadde feriedag i går, men det blir for mørkt utan at sola er framme...

  Håper du kjem i havn med maaange gåver i dag då, Signe :)

  Elsker det nye huset ditt, og stilen din. Den er så frisk og fin!

  KLem Eli

  SvarSlett
 4. Julemodusen må nytes så lenge man kan... hi-hi...
  Er jo så koselig ♥

  SvarSlett
 5. Inspirerende bilde du har i dag også :-). Jeg prøver å holde igjen på julepyntingen alt jeg kan. Ellers er jeg redd jeg går lei før jul, D

  SvarSlett
 6. Nydelig julete bilde! Sånn stempel har jeg ikke prøvd før..
  Har julestemning nå jeg, irriterer meg hvert år for den pleier å forsvinne i desember:/

  SvarSlett
 7. Hihi - det gjør ingenting å begynne LITT tidlig, for da får man bedre tid til alt, og slipper å stresse. Og dermed blir juleforberedelser og julen myyyye koseligere :)

  Ha en fortsatt koselig helg.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 8. Ja, det kan d si. Jeg gikk på en smell i dag, klarte ikke å motstå fristelsen så både pepperkake og TROMSØRULLEN ble med i handlevogna. Så i mårra blir det jul til frokost :-)

  Men pytt sann, det er jo bare jul en gang i året så koffer ikke nyte den max og i lange drag :-)

  Fin lørdagskveld til deg!

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, det blir deilig frokost på deg i morgen da, men det gir garantert julestemning!
   I should know ;)

   Slett
 9. hihi, jula sniker seg innpå ja... koselig! man må jo hygge seg med forberedelsene. er jo halve gleden det! : )

  har faktisk bare julegaven til faren min igjen, jeg... han er alltid vanskeligst, også har han bursdag på selveste julaften! dobbelt så vanskelig, altså...

  Fint bilde du har knipset!

  Ha en fiiin lørdagskveld : )) hilsen Silje.

  SvarSlett
 10. oh I'm curious to know what you are going to make :D. I love the design of you seal, I have one and I used it with fimo as I found it easir.

  SvarSlett
 11. Hej!

  Superfin blogg du har! Jag läste ditt inlägg om att fotografera när det är mörkt. Ja, jag har också problem med det. Är dessutom inte värdlsvan ännu med min nya kamera och har ännu så länge bara ett objektiv. Men det blir förhoppningsvis bättre med tiden. Men usch ja...hur ska man hinna fotografera när det är ljust nuförtiden...med ett heltidsjobb och allt! Och så får man en sådan hysteri när det blir helg för att man vill hinna att ta foton och göra alla andra måsten! Men tack för att du tog upp ämnet...det är ett nytt objektiv som gäller och även en blixt extern.

  Fin helg till dig!
  Kram Petra

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord Petra :)

   Det å ta fine bilder i dårlig lys er vi nok mange som sliter med, men et lyssterkt objektiv og en ekstern blits hjelper MYE! Uten det hadde det blitt bloggestopp på meg fra oktober til februar ;)

   Klem,
   Signe

   Slett
 12. Nemmen, se der da... :) :) :)
  Julestemning underveis *smiiiiiil*

  SvarSlett