tirsdag 28. februar 2012

vanilla latte macchiato


I fjor i mars kjøpte vi oss en Dolce Gusto kaffemaskin og den har vi vært godt fornøyd med. Kombinasjonen mellom at jeg ikke liker 'vanlig svart kaffe' og at Nescafe har et godt utvalg i de fleste dagligvarebutikker har vært en oppskrift på suksess her i huset.

Den nye favoritten her i huset heter vanilla latte macchiato og er bare skikkelig god.

Men etter å ha brygget utallige hundre kopper kaffe det siste året begynte Melody å bli litt sliten og måtte byttes ut. Denne gangen gikk vi for en modell fra Krups { i stedet for Delonghi } siden de har ord på seg for å lage bedre kaffemaskiner.

Den nye maskinen ligner ikke noe mindre på et romskip enn den forrige, men kommer i alle fall en matt antrasittgrå farge som tar seg litt bedre ut enn den übershiny forgjengeren.
Jeg er bare stooorfornøyd!

Hvilke kaffe sverger dere til hjemme hos deg?

Og til slutt: tuuusen takk for alle gode ord på gårdagens kjøkkenomvisning. Det er godt å se at ikke alt trenger å være så prikkfritt og perfekt hele tiden, og at det er mulig å se muligheter og løsninger i stedet for bare utfordringer *muah*

Our new coffee machine from Dolche Gusto has became an instant success in this house. Who can resist a delicious vanilla latte macchiato in the morning? *smile*

28 kommentarer:

 1. Så flott kaffemaskin. Het gikk kaffemaskinen filleveien og nå traktes det sort kaffe og skummes melk med hjelp fra Tupperware. Går greit, men er ikke akkurat så lettvint. Kanskje denne maskinen ville vært noe for meg også?

  SvarSlett
 2. that looks really yummy! i could use a latte in the morning.

  :)
  Carrie
  http://readmylifeascarrie.blogspot.com/

  Shoetopia Giveaway -- Come and join! :]

  SvarSlett
 3. oh! that`s funny! we have got a dolce gusto machine, too! it`s new and we LOVE it! Have you tasted the CHOCOCHINO ?!?! it`s delicious!!!

  have a nice (vanilla)start in the morning!!

  nora ;-)

  SvarSlett
 4. Stedatteren min fikk en DeLonghi kaffemaskin i julegave, og kaffen var nydelig, den! Hadde jeg hatt plass til en kaffemaskin på kjøkkenet kunne jeg godt ha tenkt meg en, men det står ikke øverst på prioriteringslista. Jeg synes faktisk at god, gammeldags kokekaffe fra kaffekjele er veldig godt, men det må være Ali og det må ikke være "jordmorkaffe". Og så er jeg glad i presskannekaffe av nymalte bønner. Og jeg er helt avhengig av melk i kaffen, med mindre jeg får en ekte italiensk espresso:)

  SvarSlett
 5. her har vi vanlig mocca master og vanlig freiele kaffi, hehe, så spennede er vi.. knis! kanskje ønske meg en maskin?? elsker traktekaffien min... ;)

  SvarSlett
 6. I'd almost convinced my mom to get one of those, really just because they can make chai as well. But thankfully I now found containers of chai that are super easy:)

  Beautiful post!

  SvarSlett
 7. Vi har også en slik Dolce Gusto kaffemaskin, og favorittkaffen er Caffe Grande Intenso. Den smaker fortreffelig med litt kaffefløte i!

  Hilsen Beate. :o)

  SvarSlett
 8. Liker veldig godt at du viste bilder fra kjøkkenet Signe! Hjemme hos oss går det ikke i kaffi. Har aldri fått helt smaken på den. Tror jeg blir en evig tedrikker. Men hvem vet, likte ikke te heller før! ;) Jeg skal til Oslo til helgen, og lurte på om du har noen tips til artige butikker, kule cafèer og bruktbutikker? Gleder meg til å se flotte bilder av kjøkkenet ditt denne uken! Håper du får en glad dag! Klem

  foresten, har noe jeg skulle sendt deg, har du en adr? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sender deg en liten mail ;)

   Slett
 9. i have a senseo but my best friend got a dolce gusto :) i like them both! my favorite coffee is latte macchito with caramel :)
  enjoy your day, your pictures are lovely :))
  svenja

  SvarSlett
 10. Åå, jeg sitter og slurper kaffe fra Tassimo-maskina vår just nu! Er så kjekt! Trykke på en knapp, og vips!

  Ha en superfin dag <3 Klem fra Silje.

  SvarSlett
 11. Kaffemaskin er tingen, espresso er avhengighetsskapende :) Vi har en nespresso nå, men gleder meg til nykjøkkenet står ferdig og vi får en integrert:) Da blir det nykvernet kaffe hver morgen :)

  Monica;)

  SvarSlett
 12. Så stilige bilder! Ser virkelig deilig ut det du har i koppen din der. :) Lekre bilder fra kjøkkenet, under her. Likte veldig godt det første bildet med bordet og hyllen over med alle de fine skålene i flotte farger.

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder - som vanlig. Elsker det uttrykket du har i dine bilder, det så Signe!!
  Kaffe, ja der er jeg egentlig ganske sær. Det er veldig sjelden jeg opplever en kopp riktig god kaffe. De gangene kaffen er aller best er når jeg kommer til en barista som virkelig kan faget sitt.
  Hjemm hos oss er det Mr. Sunhome som tryller frem de beste kaffeopplevelsene.

  Ønsker deg en fin uke videre!


  AW

  SvarSlett
 14. This looks absolutely delicious–our office coffee machine isn't nearly so chic!

  SvarSlett
 15. Hei Signe! fristende kaffe.....jeg lager kaffe i en liten espressokanne. Vann nederst, kaffe i mellom, og så presses vannet opp og lager deilig kaffe når det koker. Kaffen kjøper jeg på Ikea, den er kjempegod. Men på ønskelista mi står ei Ascaso Dream, bare fordi den er så fin å se på:-) Nydelige kjøkkenbilder forresten:-)

  SvarSlett
 16. mmmm. I would love to wake up to a vanilla latte macchiato

  SvarSlett
 17. Lekkert! :) Her i minuttheimen brygges det espresso fra vår kjære Francis Francis, som jeg synes er det fineste vi har på kjøkkenet vårt :) Håper din tirsdag har vært super så langt! Klemmer

  SvarSlett
 18. Har lenge hatt så lyst på en kaffemaskin, men jeg klarer jo aldri å bestemme meg for hvilken jeg bør kjøpe...!;)
  Håper våren snart kommer til Nord-Norge også - her kommer og går den...
  Klemklem:)

  SvarSlett
 19. Jeg har nespressomaskin og digger latten den lager ;)
  Nydelige bilder som alltid

  Fabelaktig tirsdagskveld ønskes deg, søte. Her forberedes morgendagens jobbdag i Kristiansand.
  Stor klem

  SvarSlett
 20. oi oi, for en fin blogg! hvorfor har jeg ikke oppdaget denne før nå?? dette var jo HELT i min gate!
  Nei her inne var det fint, og her skal jeg kose meg masse fremover :)) Gleder meg til å lese mer.
  Klem fra Bjerkvik :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, så koselig da!
   Takk for gode ord :)

   Slett
 21. Haha, disse kaffe-maskinene ser alltid så space-age ut x)
  De hadde jo vært noe for meg bare på grunn av det, jeg er jo en sci-fi jente!

  Men her i huset bruker vi presskanne ♥ altså, jeg bruker presskanne, Nicoline er ikke så opptatt av kaffe for å være ærlig.

  SvarSlett
 22. Lekker sak! Vurderer sterkt å bytte ut Nespressomaskinen vår med en man får kjøpt kapsler til lokalt, er sånt et tiltak å bestille minimun 200 kapsler i posten...og leeenge er det å vente på at de skal dumpe ned i postkassa også! ;) Den dere har nå får man vel kjøpt kapsler til lokalt?

  Kathrine

  SvarSlett
 23. Duuuu - jeg har lige et spørgsmål (undskyld, jeg er fra tyskland og skriver kun lidt dansk, men håber at Du forstå hvad jeg mener) --- Hvordan laver Du dine billeder - jeg mener ikke selve fotografierne, men presentationen af dem - altså kassen med de 4 billeder og så overskriften ??? Benytter Du photoshop ? - jeg har prövet med photoscape, men det ser anderledes ud. Hilsen fra Hamburg, Bernd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg finpusser alle bildene mine i Photoshop CS5!
   Det er et himla stort program med mye å lære, men når man kan det så er det bare best :)

   Slett
 24. Takk for tips!:) Den må prøves!

  SvarSlett