2 store poteter
4 ss olivenolje
Salt, pepper og piri piri-pulver
Paprika
Purre eller vårløk
Revet ost
Agurk
Økologisk  lettrømme 
Kokt skinke 
Slik gjør du:
Vask potetene godt og del dem på langs. Ha potetene i en ildfast form  og  sprinkle over olje. Krydre med salt, pepper og piri piri og vend  rundt  slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene. Legg  potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200  grader  til de er møre (ca 20-30min). Bland sammen paprika, vårløk og ost. Fordel blandingen på  potetene og gratinér i ovn på 225 grader til osten er litt smeltet. Ha på finhakket skinke, agurk og ca 1-2 ss lettrømme. 
PS: Du kan droppe skinken om du vil, dette er godt som vegetar også!
Da passer det også som tilbehør til kraftige kjøttretter, perfekt nå i grillsesongen.
PS: Du kan droppe skinken om du vil, dette er godt som vegetar også!
Da passer det også som tilbehør til kraftige kjøttretter, perfekt nå i grillsesongen.
Så er det bare å  nyte - hot og godt!
Piri piri potatoes, yum yum!
 
 
namnamnam, d ser digg ut! her e
SvarSlettæ snart i gang m couscous og tabouli + kjøtt, ha ei god (og mett) helg i tigerstaden:)
hihi, ja kan tru æ e mett :) kooos dokker i Tønsberg i helga åsså! klems
SvarSlett