fredag 18. juni 2010

Piri piri potet





Til 4 personer trenger du:
 
2 store poteter
4 ss olivenolje
Salt, pepper og piri piri-pulver
Paprika
Purre eller vårløk
Revet ost
Agurk
Økologisk lettrømme 
Kokt skinke 

Slik gjør du:
Vask potetene godt og del dem på langs. Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over olje. Krydre med salt, pepper og piri piri og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene. Legg potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200 grader til de er møre (ca 20-30min). Bland sammen paprika, vårløk og ost. Fordel blandingen på potetene og gratinér i ovn på 225 grader til osten er litt smeltet. Ha på finhakket skinke, agurk og ca 1-2 ss lettrømme. 

PS: Du kan droppe skinken om du vil, dette er godt som vegetar også! 
Da passer det også som tilbehør til kraftige kjøttretter, perfekt nå i grillsesongen.

Så er det bare å nyte - hot og godt!

Piri piri potatoes, yum yum!

2 kommentarer:

  1. IngePingePingle18/6/10 19:42

    namnamnam, d ser digg ut! her e
    æ snart i gang m couscous og tabouli + kjøtt, ha ei god (og mett) helg i tigerstaden:)

    SvarSlett
  2. hihi, ja kan tru æ e mett :) kooos dokker i Tønsberg i helga åsså! klems

    SvarSlett