fredag 21. mai 2010

Dagens


 Etter at vi hadde thai-aften i matklubben og jeg lærte meg denne retten så har jeg sikkert spist det 5-6 ganger på kun noen uker. Det er så godt og lettvint og bare helt perfekt sommermat! You should really try it :)


~ Eggnudler med ingefærreker ~

Til 4 personer trenger du:

1 løk, finhakket.
30g ingefær, skrelt og finhakket.
1 god neve frisk koriander, hakket.
1 chilli.
300g eggnudler.
300g pillede reker.
En neve erter, gjerne frosne petit pois.
Vegetabilsk olje.
2 ss soyasaus.
2 lime.

Slik gjør du:

Kok nudlene etter anvisning på pakken og ha i ertene mot slutten. Sil av og ha tilbake i kjelen. Sett på lokket og hold varmt. Ha olje i en stekepanne og ha i løken, stek til den er myk og gyllen. Ha i ingefær og chilli og la det surre litt. Slå ned på lav varme og tilsett rekene. Hell det hele over de varme nudlene og ertene. Tilsett presset lime, koriander, soyasaus og litt pepper. Rør rundt og pynt med litt koriander. 

Esay peasy lemon squisy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar