tirsdag 27. april 2010

Pakker kofferten!


For i morgen reiser jeg til Nederland igjen! Gleder meg som en unge til å se fineste Casper igjen, oppleve Queensday for første gang, spise Sylvie's mat, sykle uten en eneste oppoverbakke, spise fries på manneken pis, shoppe med mamsen i Utrecht, lunche på De Zakkendrager og ikke minst nyte 22 grader og sol! Doei!

fredag 23. april 2010

Kjøpt hatt gitt!


Arti barti! Skal nok få mye bruk for den på late sommerdager når jeg ikke gidder ordne håret! 69,- på herreavdelingen på H&M - kupp spør du meg!


Klarte uheldigvis ikke helt å svinge utenom dameavdelinga da jeg først var inne på H&M så fikk også med meg en shorts og cardigan i duse farger og nye strømper.

Førøvrig hatt en helt herlig fredag! Thai-mat til lunch og så til frisøren rett etter jobb (flinke Carolin på Adam & Eva i storgata) for å klippe meg. Ser jo ikke det her, men ble bra!

Happy weekend folks!

mandag 19. april 2010

Vampyr-dilla


Lest hele Twilight-serien. Pløyd gjennom alle bøkene i Southern Vampire Mysteries. Ferdig med The Vampire Diaries. Og lest Bram Stoker's Dracula for sikkert femte gang. What now?

søndag 18. april 2010

What's in the bag?


Mulberry Alexa / Ray Ban folding wayfarers / iPod / HTC Touch Diamond / Nøkler / Doc' Stærk / Body Shop lipgloss / Lilje-øredobber / 2 fyllepenner / Estée Lauder MagnaScopic / Nøkkelkort til jobben / Pengebok / L.J Smith: Vampire Diaries

lørdag 17. april 2010

Vår i hovedstaden
Vårtegn i Oslo er kanskje ikke helt det samme som hva man er vant til fra Vesterålen. Grønne fjellsider er erstattet av grønt gress i Sofienbergparken. Gjess som camper på jordene er erstattet med tørr asfalt. Og årets første løvetann er byttet ut med at blomsterbutikkene setter ut blomstene sine på fortauet igjen. Fordelen med våren i tigerstaden er at disse tegnene begynner å dukke opp mens kjenninger nordpå fortsatt måker snø og går på skitur. Og for meg som digger sol og sommer så passer jo det veldig bra!